Популярные сообщения

суббота, 18 ноября 2017 г.

Нумо, дівчата: конкурси на 8 Березня

Нумо, дівчата: конкурси на 8 Березня



Бажаєш зробити свято Весни по-справжньому веселим, динамічним і незабутнім? Підготуй для своїх друзів конкурси на 8 Березня, в яких вони зможуть проявити кмітливість, винахідливість і почуття гумору. Дотепні завдання чудово розкріпачують та змушують усміхнутися навіть найзатятіших скептиків.


Веселі конкурси для дівчат стануть у нагоді під час підготовки до змагань за титул «Міс Весна», що, як правило, проводяться напередодні Міжнародного жіночого дня. Та якщо Ти плануєш вечірку до 8 Березня у себе вдома, не хвилюйся — цікаві розваги однаково підійдуть і для домашньої party.


Усмішка гейші


Запроси на імпровізовану сцену дівчат з бездоганними усмішками. Та попроси їх… усміхнутися. «Так просто?» — запитаєш Ти. А от і ні, адже всміхнутися потрібно так, як:



  • Мона Ліза,

  • дівчина з реклами колготок,

  • вчитель — учневі,

  • дівчина — красивому незнайомцю,

  • немовля — батькам,

  • пес — господарю,

  • гейша — своєму пану,

  • Леопольд — мишам,

  • двієчник, що раптово отримав 12 з плюсом.


Переможницю обирають глядачі, або спеціально створене журі. Як варіант: дійство фотографується і проектується на великий екран — вже на дискотеці народ вгадує, кого пародіюють дівчата, та шляхом голосування обирає свою улюбленицю.



Ха-ха


Дівчата, як ніхто, люблять посміятися, отож, наступний конкурс — якраз для них. Бажаючі взяти участь в конкурсі утворюють коло, перша дівчинка промовляє: «Ха!». Наступна — додає такий самий склад, щоб вийшло «ха-ха». І так далі. За правилами, учасниці повинні вимовляти «промову» серйозно, не змінюючи літер, а лише додаючи склад. Вибуває та, яка першою засміється. Будь певен, її одразу ж підтримають інші дівчата, та й уболівальники не зможуть втриматися.



У цікавому стані


А ця гра — для хлопців. Конкурс — чудова (і кумедна) нагода для представників сильної статі відчути, як воно — «бути вагітним».


За допомогою скотчу прикріпи кожному учасникові на живіт гарно надуту повітряну кульку. А тепер запропонуй їм позбирати з підлоги сірники. Кулька має залишитись цілою. Виграє найобережніший і найспритніший учасник.



Мама приїжджає!


Всі дівчатка хочуть, аби у їх власних оселях було гарно і чисто, коли в гості до них поспішає мама. Але що робити якщо матуся вирішила приїхати наступного дня після 8 Березня.


Умови конкурсу: швидко пройти визначену відстань з книгою на голові, тримаючи в одній руці склянку з водою, а в іншій — віник, яким потрібно підмітати перед собою дорогу.



Королівський бенкет


Запропонуй дівчатам уявити, що вони опинилися на прийомі у королівському замку. Столи просто вгинаються від страв, і всі вони на літеру «В». За три хвилини учасниці мають написати якомога більше страв, що починаються з цієї літери. Виграє найерудованіша.



Сподіваюсь, Тобі сподобалися ідеї дитячих конкурсів на 8 Березня, і свято Весни у Твоїй школі пройде цікаво та весело!


Помітили орфографічну помилку? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Комментариев нет:

Отправить комментарий