Популярные сообщения

понедельник, 11 сентября 2017 г.

8 березня і День Матері

8 березня і День Матері


Позакласний захід до Дня 8 березня для 9 класу


Конспект класної години для 9 класу на тему «Пам'ятник вічної любові»


Пропонований класний годину можна провести напередодні 8 Березня. Розповіді про жінок, імена яких прославлені завдяки їх здатності любити і бути коханими, дають матеріал для обговорення, підштовхують дітей до роздумів про красу, ідеалі, любові. Форма заходу традиційна: інформаційний блок, який готують хлопчики, і фронтальна бесіда, організована вчителем.



Конспект позакласного заходу для старших класів «Славний день восьме березня»


Мета: формування дружніх і поважних відносин між хлопчиками та дівчатками у класі, привітання дівчаток з 8 Березня.


Попередня підготовка: це свято готує класний керівник тільки з хлопчиками, які беруть участь у всіх номерах. Перед проведенням свята проводиться анкетування серед дівчаток (приблизні питання див. в сценарії).




Конспект позакласного заняття для 1 класу по темі 8 березня


Сценарій позакласного заходу для 1 класу по темі «Давайте, друзі, поміркуємо про маму. »


Мета: розвивати увагу, мислення, уяву, почуття ритму, розширювати словниковий запас; виховувати почуття любові і поваги до мами.


Обладнання: у вчителя - картки з прислів'ями (для кожного учня), роздруківки зображення квітки на папері в клітку (для кожного учня); в учнів - зошит в клітку, ручка, кольорові олівці.



Сценарії на 8 березня для школи


Сценарії свят, свят, розваг, спортивних свят, вікторин, позакласних заходів та класних годин, присвячених святу 8 березня для школярів.


Сценарії до 8 березня для початкової школи


Сценарії до 8 березня для учнів середніх класів


Сценарії до 8 березня для старшокласників



Конкурсна програма, присвячена святу 8 березня «Міс Попелюшка»


Автор: Стречень Віра Миколаївна, вчитель російської мови та літератури МОУ Волокской основної загальноосвітньої школи, Тверська область Андреапольский район село Волок.


Опис матеріалу: Пропоную вам сценарій конкурсної програми, присвяченої святу 8 березня «Міс Попелюшка». Даний матеріал буде корисним організаторам позакласної роботи та класним керівникам. Це сценарій конкурсу для дівчат 7-11 класів.


Обладнання: інтерактивна дошка; столові прилади: тарілки різної величини, ложки, вилки, ножі, вазочки і келихи, скатертини; музичне обладнання.



Сценарій позакласного заходу до Дня Матері у 1-4 класах


Підготувала матеріал Зайцева Наталія Олександрівна, вчитель російської мови та літератури МБОУ «Стабенская ЗОШ» Смоленського району Смоленської області


Опис: матеріал призначений для учнів 1-4 класів і може бути використаний у позаурочній діяльності вихователями ГПД і педагогами. Матеріал розрахований на активну діяльність учнів і передбачає попередню підготовку у вигляді виготовлення газет


МЕТА: 1. Виховання любові до матері.


Провідний. Хлопці, у минулі вихідні ми вітали наших матусь зі святом Матері. Сьогодні ми з вами теж хочемо сказати нашим матусям, присутнім на святі і не прийшов на нього, слова подяки. А зараз уважно прослухайте притчу і скажіть, про що вона.



Сценарій свята до Дня Матері (остання неділя листопада) для учнів 5-7 класів


Сценарій свята до Дня Матері для дітей і батьків «Мама, за все тобі дякую»


Сценарій приурочений Дню Матері та може бути корисний у роботі класних керівників під час проведення класної години або батьківських зборів. Матеріал спрямований на виховання в учнів шанобливого ставлення до мам, сприяє формуванню дружнього класного колективу.


Мета: Підвищення культурно-морального рівня учнів.



Сценарій літературно - музичної години «Душу світу - маму бережи. »


Дана розробка присвячується Дню Матері. Вона покликана допомогти вчителям початкової школи у проведенні свят, літературних годин, усних журналів, присвячених взаєминам батьків і дітей. Сценарій складено з урахуванням вікових особливостей молодших школярів, їх природне бажання конструювати відносини, співпрацювати, самовдосконалюватися, знаходити відповіді на питання, що стосуються формування особистості.



Сценарій позакласного заходу до 8 березня в початковій школі


Класний годину до 8 березня. Сценарій


Сценарій класної години до 8 Березня «Наші дівчата - найкрасивіші»


Мета: прищеплювати повагу до дівчаток.


Оформлення: квіти; кулі; святкові плакати і малюнки, які намалювали хлопчики.


Вчитель. Сьогодні у нас особливий класний годину. А знаєте, чому особливий?


Та тому, що вести її буду не я, а наші хлопчики.



8 березня в початковій школі. Сценарій


Сценарій конкурсної програми для дівчаток на 8 березня


Жартівливі конкурси «Міс Чарівність» для дівчаток до 8 березня


Попередня підготовка: хлопчики випускають газету, присвячену дівчаткам класу. У газеті фотографія кожної дівчинки з написом під нею і побажаннями. З допомогою батьків хлопчики виготовляють медалі за номінаціями. Напередодні конкурсу прикрашається клас, столи ставляться як в кафе.



Сценарій свята 8 березня для школи


Автор: Карабань Світлана Олександрівна, вчитель математики МКОУ ЗОШ №8 с. Садового Арзгирского району Ставропольського краю


Опис матеріалу: пропоную вам сценарій загальношкільної лінійки до 8 Березня, який може бути корисний учням з 5-11 клас, класним керівникам, організаторам позакласної роботи. Вважаю, що сценарій спрямований на розвиток творчості учнів, виховання любові і поваги до близьких та оточуючих їх людей, формування в школярів почуття дружби, відповідальності за доручену справу. Лінійка за даним сценарієм була підготовлена 7 класом для всієї школи.



Сценарій спортивного свята до Дня 8 Березня для 4-6 класів.


Методична розробка спортивного свята до Дня 8 Березня для 4-6 класів на тему «Сила, краса, дружба!».


Сценарій спортивного свята може бути цікавий класним керівникам, вчителю фізичної культури 4-6 класів. Тема «Здоров'я» є однією з пріоритетних тем у виховній роботі зі школярам



Опис роботи: Пропоную сценарій свята «День Матері» для учнів 3-х класів. Даний матеріал буде корисним вчителям початкових класів, вожатим, вихователям групи продовженого дня. Це сценарій свята, спрямованого на виховання уважного і чуйного ставлення до мам, підвищення суспільної значимості материнства



Позакласний захід до Дня матері для 2-3 класу


День матері. Сценарій


Цільова аудиторія: учні 2-3 класів.


МЕТА: виховання поваги й любові до жінок, уваги, дбайливості до своїх мамам. Розвиток творчих здібностей дітей.


Обладнання: комп'ютер, проектор, ляльки; діти заздалегідь виготовляють подарунки для мам.



Положення про проведення міського конкурсу «Все для тебе, рідна» присвяченого свята «День Матері»


1. Міський конкурс «Все для тебе, рідна!» (надалі «Конкурс») проводиться серед сімей, які проживають на території міського округу р. Волгореченск


2. Організатором Конкурсу є відділ освіти адміністрації міського округу місто Волгореченск. Муніципальне казенне освітнє установа додаткової освіти дітей «Будинок дитячої творчості «Витоки».

Комментариев нет:

Отправить комментарий